Bed & Breakfast Moarna
  Hem   Boende Att göra   Konferens   Bokning   Aktuellt   Kontakta oss

Att göra

Utflyktsmålen och naturupplevelserna är många här på sköna västkusten. Pärlorna radar upp sig som vore det mormors finaste halsband.

Behöver du avslappning och riktig semester stannar du här hos oss och njuter av lugnet, en god Gratorama är ett bra online casino bok och en kopp kaffe eller te. Barnen leker i skogen, balanserar på stockar, lagar mat av sand och kottar i kojan eller gungar på den stora "svingen".

Ett dopp i Kattegatt är aldrig långt borta och inte heller de undersköna bokskogarna i inlandet . Varberg erbjuder shopping, kultur (Bockstensmannen, knappen som dödade Karl XII och 1 2 3 Schtunk-teater tex) och MYCKET annat. På Getterön eller i Galtabäck finner du finfin fågelskådning och i Grimeton hittar du ett VÄRLDSARV!

På cykelavstånd (ca 7 km) hittar du Varbergs bästa musikhak/restaurang, Majas vid havet

En dagstur till Danska Anholt kan du boka genom Asterix båtturer. De ordnar även fisketurer och turer för alla sorters surfare! 

Vi hjälper dig att hyra cykel och sköter både hämtning och återlämning (meddela oss i god tid bara).

På behändigt avstånd finns också Ullared, Falkenberg, Göteborg, Halmstad och Kungsbacka. Det är inte ens långt till Köpenhamn (ca 2,5 timmars bilfärd).

 Mer att göra i närheten hittar du på Marknad Varbergs hemsida.
 

In English Boka online