Bed & Breakfast Moarna
  Hem   Boende   Att göra Konferens   Bokning   Aktuellt   Kontakta oss

Inspiration i hemtrevlig atmosfär!

Vi riktar vår konferensverksamhet mot den lilla gruppen (max 20 personer) eftersom vi vill kunna ge ett personligt bemötande i en lugn miljö, vilket vi hoppas ska inspirera till goda resultat för Ert företag.

Vår konferenslokal är ljus och trevlig och tillhandahåller trådlöst wi-fi, projektor, whiteboard och blädderblock (ljudanläggning med mikrofon, TV och DVD går att ordna). Även papper, penna, vatten och frukt ingår.

Med hemlagad mat, nybryggt kaffe och hembakade bullar och kakor ser vi till att ni har energi och kraft att genomföra den agenda ni satt upp inför er vistelse hos oss.

Vi är mycket stolta över att Volvo personvagnar vill vara vår referens i det här sammanhanget. Denna fina recention fick vi efter en av deras vistelser:

”Hemtrevlig atmosfär, god mat, proffsigt bemötande och trivsamma lokaler, som tillhandahöll den utrustning vi efterfrågade, plus boende i moderna och bekväma stugor,  gjorde vår vistelse till ett mycket bra och givande arrangemang för vår chefsgrupp. Vi återkommer gärna.”

Marianne Särnå, Safety Communications at Volvo Car Corporation 

I menyn till vänster ser du vilka olika paketlösningar vi har MEN vi hjälper gärna till att arrangera något som ligger utanför dessa och som passar just er grupp.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN FÖRFRÅGAN!

In English Boka online